Wie ben ik  ?

 

Ik ben Renaat, 74 jaar, een leeftijd die zowel fysisch als psychisch nog een heel eind van mij lijkt verwijderd te zijn. Eén en ander zal wel te maken hebben met mijn voorbije liefdesrelaties , waar ik met veel jongere partners  te maken had, en ik in  mijn werkomgeving  mij steeds in een jonge omgeving heb bewogen.

 

Mijn eerste huwelijk, een uiteraard ondoordachte keuze uit mijn zotte jaren, liep na 16 jaar geduld en begrip voor mijn aan ziekelijke jaloersheid lijdende partner, op de klippen. Uit die onverkwikkelijke periode zijn twee kinderen uit voortgesproten: een dochter, Iris, die tegen beter weten in haar moeders spoor is gevolgd, en een zoon, Helmut, die meer dan één mijner genen blijkt te bezitten.

 

Een tweede poging strandde na 13 jaar uiteindelijk eveneens, omdat  mijn 14 jaar jongere partner meende, zonder mij meer uit haar leven te kunnen halen dan datgene wat ik haar te bieden had. Bijgevolg is zij haar eigen weg gegaan. De vrucht van dit huwelijk - mijn dochter Annelies -  maakt dat ik deze mislukking feitelijk als een "zeer geslaagde onderneming" kan beschouwen, omdat zij daar de "winst" van is.   

 

Na een 5 jaar durende 'bezinningsperiode' ben ik, gelouterd door de ervaring, alsnog aan een 'derde' leven begonnen. Zoals ooit met 'de drie Wijzen', is mijn laatstee liefde,  uit het oosten (Rusland) gekomen.

 

Met Alexandra, 'mijn Tsarina', een Russische dirigente-pianiste, die voor mij haar fascinerende stad Moskou achterliet, hoop ik het gezegde dat 'alle goede dingen uit drie bestaan', althans voor mij, tot waarheid te maken, mede met alle andere positieve clichés  over de 'oude dag'  

 

Loopbaan:
Na enkele jaren mijn hotel-restaurant scholing in de praktijk te hebben gebracht, gevolgd door zes jaar als verantwoordelijke voor stockbeheer en kostprijsberekening, en 20 jaar als Autorijschoolinstructeur te hebben gewerkt, eindigde ik mijn actieve loopbaan als deeltijds administratief  assistent bij een preventieve dienst van de stad Aalst. Mijn 'vrije tijd' besteedde ik sinds de opkomst van het internet voornamelijk aan het schrijven van computerprogramma's, en ontwerpen & beheren van websites voor middenstandsbedrijven, en verenigingen.
 

'Op rust zijnde' tracht ik  met artikels op verschillende internetfora, 'mijn ei kwijt te raken' over politieke en sociale onderwerpen en gebeurtenissen.  Eén en ander is op deze portaalsite via de menuknop 'standpunten' te vinden.
 

Persoonlijk contact: renaat@rvp.be

 

Ontwerp,  uitvoering en onderhoud:  Renaat van Poelvoorde      ©RVP 2000-2022          Bijgewerkt: 23 januari 2022       bezoekers sinds01./09/2003

©RVP  2005-2022