Renaat Van Poelvoorde

Wie is mijn prinses ?

Mijn, nu 34-jarige dochter Annelies, de vrucht uit mijn tweede huwelijk, is een mengeling van het beste van wat haar beide ouders in petto hadden.

Als negenjarige droomde zij ervan om ooit als Ballerina op het podium te staan, maar na enkele jaren balletles bleek het niet echt een 'uitdaging' voor haar te zijn. Voor zover de pubertijdsperiode ook bij haar voor enige 'verwarring' zorgde, wist zij de eventuele nadelige uitwassen ervan te stroomlijnen in de virtuele wereld van "The Lords of the Ring" waar zij tot haar zeventiende niet alleen het grootste deel van haar ontspanning wist in te vinden, maar tevens, mede daardoor, een uitstekende kennis van de Engelse taal wist door te verwerven.

Na met een uitmuntend resultaat het algemeen secundair onderwijs (Latijn-Talen) te hebben doorlopen, heeft zij Master-diploma vertaler-tolk, Nederlands-Spaans-Engels behaald, en is zij nu werkzaam bij de VDAB.

Ondertussen is zij, na enkele jaren samen te hokken met haar droomprins, uiteindelijk met hem gehuwd, en hebben zij dit bezegeld met de geboorte van mijn beide kleinzonen, Wodan en Tristan.

Ontwerp,  uitvoering en onderhoud:  Renaat van Poelvoorde      RVP 2000-2024          Bijgewerkt: 14 april 2024